Welkom!

Helaas zijn er vanwege het Coronavirus voorlopig geen €uroavonden. Hiervoor volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de regering. We hopen u snel weer welkom te mogen heten.  Veel sterkte en kracht in de komende tijd. Mocht u een zorg hebben, dan kunt u die altijd delen via diaconie@regenboognoord.nl

Wat is de €uroavond nou eigenlijk? En voor wie is het bedoeld?

De ‘€uroAvond’ is een initiatief van Evangeliegemeente de Regenboog en andere christenen in Veenendaal, met als doel de medemens te bereiken door middel van een warme maaltijd en persoonlijke aandacht.

Je kunt het best gewoon een keer komen eten als je wil weten wat de €uroavond is. Belangrijke ingrediënten zijn in ieder geval: gezelligheid, een lekker maaltijd en oog voor elkaar. En dat alles voor maar 1 Euro.

De €uroavond is er  voor iedereen. Of het nu is omdat je graag een keer lekker uit eten wilt voor weinig geld, omdat je je eenzaam voelt en op zoek bent naar wat gezelligheid… of wat voor reden dan ook: je bent welkom.

We willen daarmee gestalte geven aan de bijbelse oproep tot gastvrijheid en zorg voor de mensen om je heen.

Geef een antwoord